háromszor rendeltem már három különböző ebay sellertől PAL kiadású Guitar Hero: Metallicát XBOX 360-ra, mindháromszor UK-ból. mindegyik alkalommal céges címre rendeltem, ahol daytime recepció és 0-24-es portaszolgálat van. ez az egyetlen játék, ami még igazán nagyon hiányzik a gyűjteményemből, ráadásul gyerekkorom óta egyik kedvenc együttesem.

előfordult már, hogy több rendelésből egy-egy játék nem érkezett meg elsőre, aztán később sikerült mégis elpostázniuk, de a GH:M az valahogy sosem akar megjönni. most egyelőre feladom. legalábbis a beszerzés ezen módját. talán megpróbálkozom valami magyar bolttal, akik vállalják, hogy x hét alatt beszerzik nekem kb másfélszeres áron, mint amennyi ebayről lenne.

mindenesetre megnyugtató, hogy mindhárom alkalommal némi levélváltás után gond nélkül nyomták az ebay sellerek a full refundot. csak hát sajnálom szerencsétleneket, még ha van is ezekre az esetekre valamiféle biztosításuk... de akkor sem lepődnék meg, ha többet nem postáznának Magyarországra.

és még csak az sem biztos, hogy a magyar posta a sáros a dologban.

szóval tanulság számomra, hogy az ebay működik, jól működik. sajnos a postáról ugyanezt nem tudom elmondani. ma ennyi voltam.